Garantie

   
 
Fabrieksboxsprings geeft U 4 jaar schriftelijke garantie op alle artikelen met een afschrijving van 2,8% per maand. Bij aanschaf van een top-dek matras ontvangt u 2 jaar garantie waarvan het eerste jaar volledig, daarna heeft u een afschrijving van 8,3 % per maand. Als U nog vragen heeft, kunt U per e-mail contact met ons opnemen, ons e-mail adres is info@fabrieksboxsprings.nl.


90 dagen gratis omruilgarantie!
Indien u een Topdek of matras hebt gekocht die niet naar wens is en waarvan u de overeenkomst niet (meer) kunt of niet wilt herroepen, dan kunt u deze eenmalig binnen 90 dagen na de aankoopdatum gratis omruilen (rekening houdend met een minder- of meerprijs). In overleg kunnen wij u een matras adviseren dat beter bij uw wensen past.

LET OP: U kunt uw matras alleen omruilen voor een matras met dezelfde afmeting. De boxspring zelf (onderstel) en het hoofdbord kunnen na montage niet geruild worden.

Wij willen u er op attenderen dat het matras en/of top-dek matras welke u gaat omruilen in een deugdelijke en dichte verpakking aangeboden dient te worden aan de chauffeur. Indien dit niet het geval is, dan zal het matras niet worden aangenomen door de chauffeur en zal de omruiling komen te vervallen.

 
Op deze manier vindt u bij ons gegarandeerd uw juiste matras!
   
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Mobiel
Ordernummer
Datum ontvangst artikelen
Uw wensen*
 
 
  Garantie
CBW Erkend
Bekijk onze vaste boxsprings Bekijk onze electrische boxsprings